maanantai 29. syyskuuta 2014

tutorial

1. Piirrä 2 palloa ellipse toolilla. Tee toisesta pallosta isompi, siitä tulee pupun vartalo. Muotoile vartalon muoto pen toolin avulla.

 2. Piirrä silmät ellipse toolia käyttäen. Tee ulkoympyrät mustaksi, sisäympyrät ovat valkoiset. Laita silmät paikalleen ja lisää valkoiset ympyrät keskelle.
 3. Lisää kädet. Piirrä ympyrä, muotoile se kädeksi. Sen jälkeen kopioi ympyrä cmd+c. Liitä ymyprä työhön cmd+v. Käännä käsi ympäri painamalla hiiren oikeaa, sen jälkeen transform, reflect ja ok. Laita toinen käsi paikalleen.
 4. Tee jalka ellipse toolilla, muotoile pen toolilla, kopioi jalka taas cmd+c ja liitä cmd+v. Käännä jalka transform,reflect ja ok. Laita jalka paikalleen.
 5. Lisää tähti pupun masuun star toolilla, työkalun löydät ellipse toolin alta.
 6. Lisää nenä ja väritä se haluamallasi värillä. Venytä silmien valkoiset osat kuvan osoittamalla tavalla.
 5. Lisää silmiin vielä yhdet ympyrät, asettele ne sopivaan kohtaan ja väritä.
 6. Tee kulmakarvat. Käytä ellipse toolia ja piirrä ympyrä, sen jälkeen muotoile kulmakarva pen toolilla ja archor point toolilla. Asettele kulmakarva paikalleen ja väritä, sen jälkeen tee toinen kulmakarva kopioimalla cmd+c ja liitä cmd+v. Käännä kulmakarva oikeinpäin samanlailla kun käänsit kädet ja jalat, aseta paikalleen.
 7. Tee korvat. Taas piirtele parit ympyrät, muotoile pen toolin ja archor point toolin avulla. Kopioi korva, liitä ja käännä toinen korva paikalleen. Tee korvan sisäosat kopiomalla korva ja pienentämällä se sopivaksi, sen jälkeen asettele sisäosat paikalleen.
 8. Väritä tähti liukuvärillä haluamallasi värillä.
 9. Piirrä suu line segment toolilla. Tee ensin toinen viiva ja sitten toinen. Asettele viivat paikalleen.
 11. Piirrä käsiin ja jalkoihin viivat kuvaamaan pupun tassuja. Käytä line segment toolia.
 12. Väritä korvien sisäosat liukuvärillä. Huomioi että muistat kääntää liukuvärin niin että väri on samoinpäin molemmissa korvissa.
 13. Väritä pupu. Klikkaa eri osia ja täytä ne haluamallasi värillä. Tee silinteri, piirrä ympyrä, muotoile se pen toolilla sen jälkeen pirrä 2x laatikkoa silinterin nauhaksi ja alaosaksi. Väritä pienempi laatikko punaiseksi ja muotoile reunat hieman pyöreäksi direct selection toolin avulla.
 14. Tee taustalle hehku flare toolin avulla. löydät sen ellipse toolin alta.
 15. Lisää kukkanen hattuun. Paina symbol prayer tool, valitse oikeasta valikosta (symbols) kukkanen ja lisää se teokseen.

pupu on valmis : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti